Zde se nacházíte

Snapchat má zcela přepracovanou Android aplikaci

Snapchat

Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/data/web/virtuals/201261/virtual) in /data/web/virtuals/201261/virtual/www/domains/moje-novinky.cz/wp-content/plugins/wp-appbox/inc/getappinfo.class.php on line 433

Warning: unlink(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/data/web/virtuals/201261/virtual) in /data/web/virtuals/201261/virtual/www/domains/moje-novinky.cz/wp-content/plugins/wp-appbox/inc/getappinfo.class.php on line 459

CEO Evan Spiegel již delší dobu sliboval kompletně přepracovanou Android aplikaci Snapchat. Ta vypadala stejně již od roku 2017 a tak by to bylo více než vhodné. V únoru tohoto roku se však dostalo pouze oznámení, že nová verze aplikace bude dostupná až před koncem roku.

Nicméně nyní, při Snap Partner Summit 2019, Snapchat skrze Twitter oznamuje „novou, rychlejší“ aplikaci, která je připravena k použití. Rovněž i s novým rozkošným GIFem.

Na první pohled po přihlášení se nezdá, že by zde bylo všechno zcela nové, ale přesto aplikace vypadá trochu elegantněji. Programátoři aplikace pak uvádějí, že se jedná o zcela nově naprogramovanou aplikaci. Konečným výsledkem by měla být lehčí, rychlejší aplikace, která netrpí problémy s výkonem svého předchůdce.

Celou aplikaci pak můžete stahovat z obchodu Google Play:

Snapchat
Snapchat
Developer: Unknown
Price: Free

Jak se líbí aplikace Vám a využíváte v dnešní době ještě vůbec Snapchat? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroj: androidpolice

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top