Zde se nacházíte

Spotify představuje premium předplatné pro dva

Spotify

Hudební streamovací službu Spotify zná asi každý. Jedná se o nejoblíbenější hudební streamovací službu ve světě. Mezi jeho největší konkurenta lze považovat Apple Music, nebo třeba Google Play Music.

Dlouhou dobu tato služba umožňovala tři způsoby předplatného. Pro jednotlivce, pro studenty a pro rodinu (zahrnuje předplatné pro 6 lidí). Nyní však v některých zemích přichází s novým tarifem pro dva.

Spotify Premium Duo

Společně s uvedením služby v Indii, přichází na svět i nový způsob předplatného. Ten je prozatím dostupný pouze pro 5 zemí. Nicméně lze předpokládat rozšíření i do dalších zemí. Společnost chce totiž nabídnout co největší možnosti předplatného a přimět tak neplatící uživatele využívat ten způsob předplatného, který je pro ně nejvýhodnější.

Premium Duo je předplatné, které mohou využívat dva uživatelé. Mířeno je především na páry, které žijí spolu, ale nemají třeba další členy, kteří by mohli využít rodinný tarif.

Cena

Cena předplatného je logicky nastavena tak, aby se vyplatila. Pokud jsou dva uživatelé, kteří využívají každý svůj vlastní premium účet, je pro ně cena podstatně výhodnější. Pokud jsou dva lidé využívající rodinné předplatné, také ušetří, ale již tam není takový rozdíl.

Doufejme tedy, že se tento způsob předplatného brzy dostane i k nám a páry, nebo dva přátelé, tak budou mít zase o něco dostupnější tuto premium službu.

Zdroj: androidpolice

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top