Zde se nacházíte

Apple uvedl na trh nový tablet iPad Air

iPad Air

Od dnešního dne je možné na stránkách Apple.com zakoupit nový tablet iPad Air. Na výběr jsou dvě varianty úložiště 64GB a 256GB. Vybrat si je pak možné ze tří barevných provedení: stříbrná, vesmírně šedá a zlatá. A nakonec si můžete vybrat mezi varianto WiFi nebo WiFi + Cellular.

Vlastnosti iPadu Air

iPad Air se chlubí 10.5″ Retina displejem s podporou zobrazení True Tone. Dále bude v tabletu osazen Bionic čip A12 s Neural Engine. Tablet bude rovněž podporovat Apple Pencil a Smart Keyboard.

iPad Air - Smart Keyboard
iPad Air se Smart Keyboard

Co se týče rozměrů, jedná se opravdu o lehké zařízení. Tloušťka bude 6,1mm a váha WiFi modelu dosahuje krásných 456 gramů. LTE verze je pak o 8 gramů těžší.

Dále v tabletu nalezneme baterii, která slibuje 10h výdrž používání a dva fotoaparáty. Zadní fotoaparát má rozlišení 8MPx a přední pak 7MPx. Přední fotoaparát bude navíc podporovat video ve FullHD kvalitě 1080p.

Mezi další vlastnosti konektivitu patří podpor 3,5 mm jack konektoru a Lightning konektor. O zabezpečení tabletu se postará Touch ID.

Cena a dodání

Nejlevnější varianta tabletu ve verzi 64GB a WiFi připojení vyjde na 14 490 Kč. Nejvyšší výbava 256GB a připojení WiFi + Cellular bude stát 22 490,00 Kč. Tablet je možné objednávat již nyní, nicméně doručovat je bude Apple až někdy 3. – 5. dubna.

Co říkáte na nový tablet? Jedná se podle Vás o evoluci a nebo revoluci v segmentu tabletů? Myslíte si, že je stále ještě takový zájem, aby iPad Air opravdu zaujal? Podělte se s námi v komentářích.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top