Zde se nacházíte
Domů > HRY >

Mixer chce překonat Twitch a tak mu sebral největšího streamera Ninju

Herní byznys je stále větší a větší a kolem něj roste i počet lidí, kteří sledují hráče a týmy, které v těchto hrách soutěží. Jedním z největších streamovacích kanálů, který v současné době sleduje denně kolem 12 – 15 milionů lidí se jmenuje Twitch. A právě Twitchy se rozhodl Microsoft zatopit se svou streamovací platformou jménem Mixer.

Nejlepší Kávovary

Nejlepší kávovary podle různých kategorií – Q2/2019

Na celém světě je káva jedním z nejvíce konzumovaných nápojů. Někteří z nás si dokonce bez ní nedokážou představit start dne. V průběhu let se…

Mixer

Mixer je streamovací platforma od společnosti Microsoft, která původně byla vydaná 5. ledna 2016 pod původním názvem Beam a až později téhož roku ji Microsoft zakoupil a následně v roce 2017 přejmenoval na Mixer.

Streamovací platforma je novátorská především v moderním pojetí a ve vizuálním zobrazení, které působí mnohem lépe než na konkurenčním Twitch. Za sledování zde získáváte také odměny, které můžete používat v interaktivní komunikaci se streamerem, levelování účtu sledováním, zobrazení skillu streamera a mnoho dalšího. Seznam novinek v sezóně dva naleznete zde: learn.mixer.com/en-us/features

Přechod Ninji k Mixeru

Ninja byl největším streamerem na platformě Twitch, kde jej sledovalo více než 14 milionů lidí. Jeho obliba vzrostla díky streamování populární hry Fortnite. Mezi jeho velké momenty lze určitě i zařadit streamování na Silvestrovských slavnostech na Times Square.

Přesná nabídka přechodu není známá, ale určitě nepůjde o malou sumu. Ninja si byl na twitchy díky streamování schopen vydělat až 10 milionů dolarů měsíčně. Ninja by neměl ovšem jenom exkluzivně streamovat na této platformě, ale měl by se stát i tváří značky jako takové. Je vidět, že Microsoft to se svou platformou myslí opravdu vážně.

Celý odchod k Mixer doprovází i video, které je za mě velmi povedené a již v tuto chvíli dosahuje velkých čísel sdílení. Microsoft se tak určitě postaral o velmi dobré promo svého streamovacího kanálu. Bude zajímavé sledovat aktuální vývoj Mixeru a zda i další osobnosti přejdou na tento kanál.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top