Zde se nacházíte

Apple Card – kreditní karta bez poplatků a s denními odměnami

Apple Card

Pravděpodobně největší novinka ze včerejší keynote je představení Apple Card. Jedná se o digitální a fyzickou kreditní kartu, kterou budou moci využívat uživatelé na svých iPhonech. Partnerem je pak Goldman Sachs a Mastercard.

Apple tvrdí, že službu bude možné používat pár minut po přihlašovacím procesu a bude dostupná pro vaše nakupování v obchodech, App Store, nebo na světovém online trhu.

Charakteristika Apple Card

Apple se chlubí tím, že úplně mění celý způsob toho, jak jsme zvyklí používat kreditní karty. Vše však souzní s tím, jaké hodnoty Apple vyznává – jednoduchost, přehlednost a bezpečnost.

Navazuje na neuvěřitelnou snadnost a bezpečnost, kterou milují miliony lidí na Apple Pay. Je to také první karta, která vás vybízí k tomu, abyste zaplatili méně úroků. Můžete nakupovat věci bez námahy, jen s vaším iPhone. Nebo můžete použít titanovou kartu.

Apple Card, designed by Apple
Apple Card, designed by Apple

Kreditní karta nebude mít na sobě žádné informace jako je číslo karty, CVV kód, datum expirace anebo váš podpis.

Benefity Apple Card

Nicméně tím nejlepším co tato služba uživatelům přináší, jsou benefity za její používání.

Součástí služby bude odměňovací služba za placení. Kdy pokaždé kdy zaplatíte Apple Card dostanete 2% z nákup zpět. Navíc, pokud budete nakupovat Apple produkty, dostanete zpět 3%.

Dalším benefitem, který služba bude poskytovat, je přehled nad vašimi výdaji a příjmy. Služba bude automaticky sjednocovat vaši útratu do kategorií a tvořit tak pro vás přehled.

Služba by měla být pro Spojené státy dostupná toto léto a pak se bude rozšiřovat i do dalších částí světa. Je dost pravděpodobné, že se dostane i k nám, vzhledem k tomu, že již je u nás funkční služba Apple Pay.

Co si o této službě myslíte? Dokážete si představit, že ji budete využívat a dává vám smysl? A nebo vás celá záležitost nechává chladnými? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroj: apple.com

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top