Zde se nacházíte

Nejlepší televize do 13 000 Kč – Q1/2019 – RECENZE

Nejlepší televize do 13 000 Kč

V tomto článku se podíváme na nejlepší televize do 13 000 Kč. Opět se zaměříme na to nejlpší od čtyřech největších výrobců.

V této cenové kategorii již můžeme od těchto televizorů očekávat v dnešní době standardní vlastnosti, ale i jisté benefity. Každá značka má své vlastní vylepšení, kterými se snaží zaujmout. A protože co do vlastností jsi jsou tyto televize podobné, podívám se především na jejich rozdíly.

Společné vlastnosti pro televize

Ještě před detailnějším rozborem jednotlivých televizorů, se podíváme na společné vlastnosti. U nejlepší televize by samozřejmě neměla chybět dnes již standardní rozlišení 4K. Každá televize disponuje úhlopříčkou 43″ (tedy 109,22 cm).

Všechny televize jsou klasifikovány jako SMART TV, tedy jsou vybaveny operačním systémem. Mezi porty nalezneme HDMI, USB a DVB-T2 tuner. Každá televize pak disponuje podporou HDR.

Z těch základních společných rysů je to vše a nyní se podíváme na specifika, která Vám pomohou zvolit ten správný televizor pro vaše potřeby.

43″ Samsung UE43NU7402

Mezi nejvýraznější rys televize společnosti Samsung je jejich vlastní operační systém Tizen, který si vyvíjí Samsung sám. Ten se v této televizi může pochlubit rychlou odezvou.

Nejlepší televize 43" Samsung UE43NU7402
43″ Samsung UE43NU7402

K televizoru dostanete chytrý ovladač, který je minimalistický ale o to více funkční. Perfektní je rovněž propojení s telefony značky Samsung, které nabízí lepší zážitek s ovládáním televize a lepší propojení služeb.

43″ Philips 43PUS6703

Televizor značky Philips se může poschlubit nejnižší hmnostností v této kategorii, která činí 8,7 kg. Televizor je osazen operačním systémem Saphi, který sice ničím nezaujme, ale je na něj spoleh.

chytrá televize philips
43″ Philips 43PUS6703

Největší přednosti je ovšem unikátní technologie Ambilight 3. Díky tomu je zážitek sledování obrazu posunut na vyšší level. Pomocí barevných světel na zadní straně se rozšiřuje obraz na stěnu.

43″ LG 43UK6500MLA

Televizor od firmy LG zaujme chytrým ovladačem, který přináší nový druh ovládání pomocí kurzoru na obrazovce. Rovněž jsou obecně zobrazovací panely firmy LG hodnoceny velmi pozitivně.

Nejlepší televize lg
43″ LG 43UK6500MLA

Pravděpodobně největší předností televizoru LG je operační systém WebOS 3.5, který je pro televizor perfektně optimalizovaný a používat jej je i díky chytrému ovladači zábava.

43″ Sony Bravia KD-43XF7596

Posledním televizorem je Smart TV od společnosti Sony. Na první pohled Sony Bravia zaujme elegantním designem a chytře řešeným cable managementem. Rovněž dobré hodnocení má barevnost obrazu a zvuk reproduktorů.

televize - 43" Sony Bravia KD-43XF7596
43″ Sony Bravia KD-43XF7596

Největší zajímavostí je operační systém, který Sony nasadila do televizoru. Ten si Sony nevyvíjí sama, ale sází na operační systém od Androidu. Díky tomu je možné do televizoru instalovat aplikace, hry a využívat Google služby.

Doufáme, že Vám vybrané modely pomohli s lepší orientací na poli chytrých televizí a jejich vlastností. S cenovkou do 13 000 Kč jsme vybrali ty nejlepší televize s úhlopřičkou 43″. Pokud máte i své vlastní tipy a nebo byste stáli o větší úhlopříčky, podělte se s námi do komentářů.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top