Zde se nacházíte

Česko na mistroství světa v hokeji končí na 4. místě

Česko vs Rusko - Mistrovství světa v ledním hokeji

Po velmi vydařeném startu na mistrovství světa v ledním hokeji, kdy se podařilo českému týmu překonat mnohé soupeře, národní tým nakonec končí na čtvrtém místě. V posledním zápase o 3. místo Česko prohrálo proti Rusku na nájezdy.

Po tvrdě úspěšné a vydřené první třetině se Česko za stavu 2:1 ujalo vedení. Nicméně v druhé třetině se Rusko po celkem jednom střeleném gólu podařilo dorovnat. Oba týmy se tak v celkem napjaté atmosféře dostali do poslední třetiny, která přes mnohé šance skončila bez gólů. V prodloužení se dostalo na mnohé šance z naší strany (např. Hrone nebo Gusev), které bohužel nebyly proměněné.

Zpětná vazba

Je negativní zpětná vazba vůbec správná?

Zpětná vazba ať už v osobním, nebo pracovním životě je důležitá. Je ovšem správná i negativní a jakým způsobem k ní případně přistupovat?

Rozhodnout tak museli nájezdy, které pro český tým nedopadli vůbec dobře. Na Vasilevského si nepřišli Vrána, Kubalík, Kovář ani Hronek, Hrubce naopak překonali Kovalčuk s Gusevem. Češi promarnili ohromnou šanci a skvělý duel k vítězství nedotáhli. Končí čtvrtí, bronzové medaile slaví Rusové.

Jak hodnotí výsledek Česko vs Rusko kouč Miloš Říha?

Myslím, že šampionát byl z naší strany celý velmi dobrý. Projev také. Ukázali jsme hokej, který Češi vždycky hrávali. V závěru tam bylo i srdíčko, stejně tak vůle. Ale chybělo nám štěstí.

Miloš Říha pro Hokej.cz

Ačkoliv se Čechům v posledních zápasech příliš nedařilo, určitě odvedli velmi slušnou práci a světu min. ukázali, že se s námi musí počítat. Děkujeme tedy za dobré reprezentování a přejeme šťastný návrat.

Výsledek utkání o 3. místo na mistrovství světa v ledním hokeji 2019

RUSKO – ČESKO 3:2 po nájezdech (1:2, 1:0, 0:0 – 0:0) 

Branky a nahrávky: 13. Grigorenko (Sergačev), 21. Anisimov (Gusev), rozhodující nájezd Kovalčuk – 14. Řepík (Sklenička, Rutta), 19. Kubalík (Jan Kovář, Gulaš).
Rozhodčí: Gouin (Kanada), Kaukokari (Finsko) – Malmqvist (Švédsko), Oliver (USA).
Střely na branku: 31:50.
Nejlepší hráči: Andrej Vasilevskij – Michal Řepík.
Rusko: Vasilevskij – Orlov, Zajcev, Gavrikov, Sergačev, Chafizullin, Zadorov, Zub – Grigorenko, Malkin, Dadonov – Ovečkin, Kuzněcov, Kaprizov – Gusev, Anisimov, Kučerov – Kovalčuk, Andronov, Plotnikov – Barabanov.
Trenéři: Vorobjov, Žamnov, Gatiatullin a Kudašov. 
Česko: Hrubec – Rutta, Sklenička, Gudas, Kolář, Hronek, Musil, Zámorský – Řepík, T. Zohorna, H. Zohorna – Gulaš, Jan Kovář, Kubalík – Voráček, Simon, Frolík – Palát, Faksa, Jaškin – Vrána.  
Trenéři: Říha, Reichel a Mlejnek.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top