Zde se nacházíte

Vychází první trailer na sérii Batwoman

Batwoman

Nejnovější počin Batwoman televizní stanice The CW se objeví již na podzim. Na včerejší prezentaci také společnost ukázala první trailer k tomuto seriálu.

Stanice The CW, která byla založena v Americe v roce 2006, mnozí znají především díky známým titulům jako je Flash, Arrow, nebo The 100. Nyní se chystá na nový počin, ke kterému nám včera předložila více informací.

NASA

NASA ještě nemá připravený plán pro misi Měsíc v roce 2024

Členové kongresu, kterého se účastnila i NASA, společně vyžadovali větší podrobnosti o plánovaném návratu na Měsíc. NASA měla během pěti let…

Batwoman, co je zatím známo?

Tato konkrétní verzi seriálu Batwoman je ztvárněná herečkou Kate Kane. Batwoman zde figuruje jako sestřenice Bruce Wayne, která během kriminální vlny v Gotham City město opustila. Nicméně během nepřítomnosti Batmana se její otec Jacob Kane rozhodne, že vystoupí se svou vlastní bezpečností firmou Crows Private Security.

Zrození Batwoman přichází v okamžik, kdy Kate při svém návratu domů zjistí, že její přítelkyni – bezpečnostní důstojnici Crow – zajal gang. A tak se rozhodne vzít si plášť, který po sobě zanechal Batman při svém zmizení a vydá se ji zachránit.

The CW také během svých výstupů oznámilo, že jeho příští velká crossoverová akce se bude konat letos na podzim: adaptace Crisis on Infinite Earths, Arrow a The Flash, které již zahájili se svými posledními sezonními epizodami. Tento crossover vypadá jako dosud největší, trvá téměř šest hodin a bude zahrnovat seriály Arrow, Batwoman, Legends of Tomorrow , The Flash a Supergirl.

Zdroj: The Verge

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top