Zde se nacházíte

Tahač Tesla Semi byl zachycen v Los Angeles

Tesla Semi

Chystaný tahač Tesla Semi, byl opět zachycen. Tentokrát jej zachytil řidič na dálnici v Los Angeles. Párkrát jsme již mohli vidět prototyp tahače, který byl zachycen na video, ale bez přívěsu. Tentokrát již však přivěs byl připojen a to navíc s plným nákladem betonových bloků.

Tesla

Tesla Ponechá Více Otevřených Obchodů, Ale Zdraží Automobily

Jedna z nejzajímavějších automobilek současné doby je určitě Tesla. Ačkoliv se jí…

Tesla Semi

Tahač Tesla Semi má být dalším z velkých počinů Elona Muska a jeho společnosti Tesla. Má se jednat o čistě elektrický tahač s přednostmi, které elektro-mobilita přináší. Rovněž by měl být vybaven asistenčními prvky pro autopilota a jinými funkcemi, které uvítají řidič na dlouhých cestách.

Nyní se jednomu řidiči v Los Angeles podařilo zachytit tento tahač, který se proháněl na tamějších dálnicích. Oproti dřívějším videům je k tomuto tahači navíc připojen přívěs, který je plně naložený betonovými bloky.

Jak je z videa patrné, obrovskou předností je rychlost, tichost a nízká ekologická stopa, kterou za sebou zanechává. Jelikož v současné době mají kamiony/tahače výrazný dopad na ekologii, doufejme, že se dostanou elektrické tahače brzy do běžné praxe.

Ačkoliv má aktuálně Tesla problémy s dodáváním svých automobilů, je dobré, že se nebojí společnost pracovat i na dalších projektech. Ostatně, co si vy myslíte o chystaném tahači od společnosti Tesla?

Zdroj: teslarati.com

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Top